Dříve se řada obilovin běžně používala a v průběhu času se na ně trochu pozapomnělo. Dnes znovu přicházejí na jídelní stoly. Jsou cenné pro organismus, i dobře chutnají. A vy si je můžete zařadit do jídelníčků. Inspirací se může stát kniha Laury Agar Wilsonové Zrno je grunt, kterou nabízíme v soutěži. Vyhrajte jeden ze tří výtisků.

Soutěžit můžete do 16. srpna 2016.

Ceny do soutěže věnovalo vydavatelství Euromedia.

Anotace:

zrno-je-gruntObjevte blahodárné účinky a skvělou chuť nejrůznějších odrůd zrn, které naši předci běžně začleňovali do svého jídelníčku! Pokud vás zajímá, k čemu se hodí proso, kamut, quinoa nebo pohanka, jak si jednoduše připravit domácí granolu či skvělý salát s kuskusem, fíky a kozím sýrem, je tato kniha přesně pro vás.

Nakladatel: Ikar, 256 str., 399 Kč

Soutěžní formulář.

Odesláním formuláře soutěže souhlasíte s pravidly.

Nezapomeňte sledovat náš Facebook a nenechte si ujít žádnou soutěž nebo zajímavý článek a podělte se o ně s přáteli.

Soutěž již skončila.

Správná odpověď: 06.09.2016

Výherci: Lucie Jeřábková, PhDr. Ľuboš Vrba,   Hanka Liškařová

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: