Nebyly vám dány do vínku krásné plné rty nebo se vám vlivem věku rty ztenčují a nevypadají už tak dobře? Modelace rtů pomocí výplní kyselinou hyaluronovou dokáže splnit vaše představy o krásných rtech, které budou smyslné a atraktivní, a přesto budou působit přirozeně.

Dokonalé rty nejsou mýtem

Každý má rty jiné. Někdo plné a krásně tvarované, jiný úzké a zapadlé a další zase nerovnoměrné. Podle výzkumů jsou za ideální rty považovány ty, které mají spodní ret dvojnásobně širší než ret horní. Velmi svůdně pak působí, když mají rty tzv. Kupidův oblouk, neboli tvar do V u horního rtu.

Pro péči o rty se používají rozmanité balzámy, lesky nebo peelingy, ale přesto se může stát, že vaše rty nejsou takové, jaké byste chtěli. Geneticky daný tvar rtů sami nijak neovlivníte. Stejně tak vliv stárnutí, který se projevuje na tvaru rtů. I přesto je cesta, jak mít rty krásně tvarované a svůdné.

Přirozená modelace a zvětšení rtů – cesta k úsměvu podle vašich představ

Modelace, omlazení či zvětšení rtů, které se provádí pomocí výplní kyselinou hyaluronovou, má několik efektů – omladí povrch rtů, doplní rtům jejich plnost, upraví tvar, dokáže pozvednout povislé koutky, zpevní a zvýrazní kontury rtů nebo pomůže odstranit vrásky nad horním rtem.

Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou nebo modelace rtů se provádí ve specializovaných klinikách. V pražské BcD Clinic používají pro výplně rtů pouze kvalitní a testované materiály, takže máte jistotu, že vaše rty jsou v dobrých rukách.

Zákrok je prováděn pomocí tenké jehličky v lokální nebo svodné anestezii a trvá přibližně 20 – 30 minut. Jedinou nepříjemností je následně mírný otok rtů po zákroku, ale ten by měl během dvou až tří dnů vymizet. Pro lepší rekonvalescenci je dobré rty několik dní ledovat. Více zde

Zvětšení a modelace rtů patří mezi “touch-up” zákroky, jejichž efekt není trvalý, ale zákrok je potřeba po 3-5 měsících opakovat. Efekt zákroků se ale postupným opakováním prodlužuje. Krásné a plné rty si tak můžete užívat dlouhé měsíce a vaše rty mohou být přesně takové, jaké jste si vždy přáli.

Mohlo by Vás zajímat: Jak zamezit nadměrnému pocení

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: